Tuesday, November 30, 2004

Diri aku yg sebenar

Ari ni, ari kedua aku update blog..xreti sgt dgn setting ni..tp aku akan belajar..tadi baru lepas tgk Separuh Akhir JUara Lagu Kategori BALADA...tgh syok2 tgk, baru teringat nak ambik adik dgn akak aku keje kat bandar..erk..tensen...

sampai umah tak sempat nak tgk result...xpe..kalo ada ulang tayang, aku mesti nak tgk..

Hari ni, aku nak story skit pasal diri aku. Pasal konflik yg ada dalam diri aku..aku seperti insan yg lain seperti lelaki yg lain. Aku nak kahwin dan punya family..ada anak-anak (maksudnya nak lebih dr sorang..hehehehe)..tp dlm masa yg sama, aku juga terlibat dan terjoin (erkk..bahse rojak) dgn aktiviti yg tidak dilakukan oleh lelaki yg normal..yg maksud aku, straight dan soleh..hehehe

Segalanya bermula ketika aku berumur 23 tahun..kira baru lagi aaa, baru 3 thn aku aku kenal dunia ni, tp sudah cukup mengajar aku erti kehidupan sebenar org yg bermasalah seperti aku.

Aku ada awek, ada keinginan utk berumahtangga tp pengalaman dan kenangan lalu mengajar aku utk terus hanyut dan syioookkkk dgn dunia bisex ni..iye!..aku juga bernafsu dgn lelaki...aku akan terangsang, stim, tegang, ghairah, tak keruan, berdebar2, dan apa jua istilah yg lain yg menggambarkan gelojak batin dan keinginan nafsu syahwat...

sejak dr sekolah menengah aku dah ada perasaan camni, tp dlm masa yg sama pada perempuan aku tetap macam biasa..tetap mahukan mereka.

Tapi ada syarat, lelaki yg aku ghairah melihatnya, hanya mereka yg tidak nyah..tidak lembut..bukan jalan melenggang atau drag istilah mereka...aku hanya akan terangsang pada mereka yg mempunyai perangai dan peribadi seperti lelaki macho str8 acting dan tulen..bukan nye yg pirate nie..hehehe

TAk payah aku citer apa yg membangkitkan aku yg ada pada wanita sbb tu dah kita semua tahu, sbb benda tu dah nyata adat hidup naluri dan fitrah kehidupan.

Tapi, aku xdpt lari bila berhadapan dgn ciri-ciri lelaki yg aku sebutkan tadi. Hensem bukan nye aku cari, tp yg jenis kiut2 ni lebih merangsang aku..aku suka tgk lelaki yg lasak, ganas2..paling best tgk mamat2 yg pakai jeans beb...tak kisah aa...janji aku akan terangsang giler2 bila ternampak bonjolan keras di sebalik lapisan seluar tu!

Seakan ada satu kepuasan bila aku dpt melihat dan meraba2 bonjolan seluar terbabit..dan akhirnya sudah pasti akan membuatkan aku terpancut keghairahan.

Aku start dgn aktiviti direct dgn homoseksual ni. ..bila ada sorang kenalan aku dtg menumpang tido kat hostel. Aku xpernah tgk cd blue..seperti yg dijanjikan..dia bawak...aku tgk..dia konon2nya tido kat atas katil. First time tgk cd blue..punyalah excited..baru tunjuk aksi biasa je...batang aku naik mencanak2...cd tu, cd blue biasa...normal...tapi memang best..sbb first time watching this remarkable and great movie..citer tarzan kalo xsilap aku...dah aa aku stim kat pompuan..tak penah tgk pompuan bogel..stim gak kat lelaki..dpt tgk gak btg power si tarzan tuh dlm movie tu..kira waktu tu, nafsu aku membuak-buak dan berganda-ganda...

tgh syiok2 tgk, aku sedar, ada satu benda merayap2 atas peha aku..dan terus ke batang aku. waktu tu, aku pakai kain pelikat je.tgn tu begitu pantas menggenggam konek aku yg jgn kata aaaa..lapar..mengganas dan basah dgn mazi aku.

dan seterusnya..apa yang aku ingat, aku bleh start layan dgn kawan aku tadi atas katil sendiri..dia tua dua tahun dr aku..dan segala-galanya yg ringan2 nie dia yg ajar, dari body rubbing, kissing, main sup lidah..69, lancap sama2, kulum sama2, dan pancut sama2.

Sebelum ni, aku hanya lancap sorang2 je ..tp kali ini, pengalaman yg baru ini benar2 ajar aku akan erti keseronokan..dia bukak kain pelikat aku dan terus main2 konek aku."Ergh...gemuknya btg..."..aku hanya mampu memejam mata keasyikan disebabkan kesedapan dirancap sebegitu rupa.

Batang aku waktu tu, jgn kata aaa...darah macam dipam2 mengalir ke seluruh daging 6 inci ni..mmg aku stim giler2 waktu tu..dan akhirnya, aku tak tahan bila dia baingkan aku dan melancap keras konek aku yg mmg tunggu masa nak meletup!

Aku hanya mampu mendesah2 syok, sambil kaki aku terkejang2 sedap dan punggung aku ternaik-naik ke atas bila dirancap dgn tgn kasar dan hebat tu.

Bila otot peha dan perut semakin tegang, konek dah semakin sakit disebabkan stim pada tahap maksima sehingga membuatkan tiada lagi ruang utk kulit menunjukkan kedutnya...maka aku mula hendak klimaks..

Tanpa amaran, aku terkejung nikmat...erkkkkkk...pancutan pertama melambung tinggi hinga ke muka dia yg dudukdi atas lutut aku sambil melancap ganas btg aku...kedua ketiga dan keempat sehingga akhirnya...bersepah2 ke merata tempat di atas tilam aku dan singgah di oerut dada peha dan seluruh badan aku..esoknya..sebelum dia blah....kitaorg buat lagi..bila dia balik..aku terus mandi...kesal..sayu..nikmat....aku tak tau apa yg dah aku buat..apa yg dah aku lakukan..kenapa aku boleh jadi camni?...aku rasa berdosa...sesal.sesal sesaaaalllllllllllll

Tapi syookkkkkkkkk..tu yg aku tak bleh lupakan dan aku akur dgn kesyiokan itu...

Monday, November 29, 2004

Kisah mimpi basah

Aku berkhatan ketika umur 12 thn. Aku bersekolah di johor, jadi budak2 jhr tiap2 petang kene gi sekolah agama petang..aku ni kira bijak gak aa..sbb aku masuk sekolah agam tu awal. Jadi member2 aku ramai yg lebih tua dari aku..

Satu ari tu, diaorg tahu aku nak berkhatan..jadi diaorg kata..ko dah melancap ke belum?..erk..mana aa aku tau benda2 ni semua..diaorg tak tunjuk aaa benda tu camne..tp dia buat sign pakai tgn dan citer detail apa itu melancap.

Aku budak2 waktu tu, mana aa tau haram. Diaorg kata, kalo tak nak kene buta anu tu, nak mudah dan tak sakit berkhatan, aku kene lancap agar kulit anu aku senang terbuka dan dikhatankan.

Aku mula2 tak tau pe rasa melancap...tp satu ari tu, (darjah 6) ketika aku baring sorang2 atas katil, aku try imagine dan buat apa yg diaorg suruh..aku pon henjut kulit anu aku..atas bawah atas bawah. Mula tak rasa pe2..jadi aku lajukan..lama2 rasa sedap...tp aku xtau yg aku sebenarnya sedang meniti puncak keghairahan dan akan terpancut..aku tak pasti yg pancut waktu tu air mani..tp mmg aku bleh nampak btg aku memanjang tegang...kulit naik merah sbb first time melancap, dan ada cecair ketul2 pekat kuar...itulah kisah aku first time melancap...darjah 6!..sebelum bersunat plak tuh..terus jadik gian sampai aa skrg..hehehe

bila dah bersunat, kene aa berpantang..xleh melancap..tp btg aku waktu asyik tegang je..sakit siot ..ngilu sbb belum sembuh, sepupu aku bersunat sama dgn aku..dia muda setahun dr aku...dia kata, waktu aku tido, kain terselak. Dia nampak btg aku stim...pastu dia gelak2 kan aku..malu beb...sepupu aku ni kaki bola..muka boleh aa tahan...badan sdap2...aku pernah tido sama dia sbb selalu main game..pernah aku ternampak batang konek dia ketika dia tidur..stim..pergh...first time aku tgk btg oonek org lain yg remaja cam aku..selain aku punye anu. Sepupu aku ni cam kuat berfikir pasal seks kot..dan jenis badan sihat...(fit)..jadi aku akui batang dia mmg jenis besar dan panjang dari ukuran org melayu...sejak dari tu, aku xtau kenapa, aku suka tgk batang konek..erk...konpius????

Mimpi basah pertama aku tak lama selepas aku sembuh berkhatan..waktu tu form one..aku tak tau nape malam tu, aku bermimpi yg macam2..yg buat aku stim...yg aku tau, aku tersedar dari lamunan nikmat dan mimpi indah itu bila aku terpancut secara mendadak...aku terjaga dr tido dan tgk kelengkang aku dah basah lencun dgn benda putih berkanji...aku cium2..dan pegang2...sah air mani!...

terus aku tukar kain dan sambong tido balik..tapi tensen..tak dpt mimpi tu balik..waktu aku form one dgn form two..tensen gak..sbb bleh dikatakan dlm seminggu aku akan mimpi basah at least 2 minggu sekali..biasanya seminggu sekali..aku tak tau kenapa aku jenis kuat pancut...batang aku ketika tu, asyik stim je lebih2 lagi waktu pagi..malu gak bila sampi sekolah asyik membonjol je..so aku parking bawah batang konek aku...bleh cover sikit..heheheh

masuk form 3...dah kurang mimpi2 basah ni...tp aku ligat melancap...

sori..citer merapu sikit..

Memang penantian itu satu penyeksaan beb..

Assalamualaikum..kira hari ni hari bersejarah buat aku coz i have decided to create my own blog..whatever beb..biar aku explain sape diri aku sebenarnya..supaya senang korang memahami siapakah diri aku ini, apa yg aku mahukan dalam hidup ini, apa dugaan dan cabaran yang Maha Hebat yg aku terima dan seribu satu ragam dan kerenah yg berlaku dlm hidup aku..

Cukup aku bahasakan diri aku sebagai r-peace. seorang lelaki..anak lelaki bongsu dalam keluarga..i have two elder brothers ..2 elder sisters and one younger sister. Alhamdulillah, aku seorg manusia yg sygkan family.Aku sygkan family aku lebih dr segalanya yg ada di dalam duni ini..walaupun aku tahu mungkin aku akan menjadi anak terbuang jika mereka tahu sape diri aku sebenarnya..

Tahun 2005 ni, insyaAllah aku akan berkhidmat sebagai Pegawai Pendidikan Siswazah..satu tugas yg aku tak pernah terfikir utk aku jadikan sbg karier tapi disebabkan telah bergelumang selama satu tahun lebih dlm dunia pendidikan, akhirnya aku akui bahawa inilah dunia sesuai dgn jiwa aku. Aku seronok bila berada dgn budak2 yg lebih gemar aku anggap sbg adik aku.

Aku seorg melayu berbangsa jawa sebelah abah dan bugis sebelah emak. Tapi, dua dua bahse aku tak reti sbb mak abah tak penah ckp jawa mahupun bugis...jadi itu semua hanya sekadar aliran darah yg mengalir dlm diri aku tp bukan satu budaya yg menjadi pegangan dan anutan hidup aku.

Ni kira aku tgh byk masa sbb tu aku buat keputusan utk buat satu blog khas utk aku. Bagi yg akan mengikuti kisah hiodup aku, aku harap IKHLAS dan JUJUR itu penting di dalam apa jua komen dan pandangan yg korang akan berikan. I am a normal human being...full of mistakes and weaknesses...

Dari kecik aku mmg seorg yg pemalu beb...sumpah!..kalo korang tgk aku skrg pun, aku masih seorg jejaka yg pemalu walopon dah berumur 26 thn..hehehe..aku akan menjadi ramah dan suka melawak dgn org yg dah benar2 ngam dgn aku. Aku perahsia dan byk menyimpan rahsia..aku tak reti nak marah, dan tak reti nak balas2 balik pd org yg buat dajal dan sakitkan hati aku. Aku lebih suka hanya mendiamkan diri jika ada org buat aku sakit hati atau dengki dgn aku..enath aa beb..sampai skrg aku mcm ni..sbb tu selalunya ramai yg pijak kepala aku cam pijak semut..heheh..tp bagi aku lantak aaa..janji aku happy, sbb prinsip aku senang je...nikmat kesabaran itu merupakan satu nikmat yg amat besar bila kita dah tahu menilai erti kesabaran dlm idup ni.

Aku suka menyediri..sbb dah dari kecik aku selalu idup sorang diri...bukan sbb aku ni lemah lembut giler2 ke..patah2 ke...nyah2 ke..hahaha...no way mannnnnn!!!...tapi mungkin sbb aku terlalu jauh jarak umurnya dgn abang abang aku..abang aku yg first lahir thn 1969, yang second 1970..aku 1978..so jauh jaraknya beb. Abg aku yg first dgn second tu kamceng..kira ngam aa waktu kecik...umur beza setahun je...cam kembar kalo diaorg berjalan berdua..so, tinggallah aku sorang2 yg lebih rapat dgn kakak dan mak aku...

Aku berdiri dlm hidup ni, dgn berpandukan didikan mak bapak aku..tp yg paling dominan adalah keputusan dan usaha aku. slef-educated..aku tak tau, walopon aku pemalu tapi dari kecik sampai le masuk universiiti sampai kuar unviversiti dan bekerja..sifat kepimpinan amat menonjol dlm diri aku. Mudah org melantik aku memegang jawatan2 tertentu mahupun tugas2 tertentu..dan aku akan terima dgn rela hati dgn niat...AKU NAK BELAJAR.

Bukan nak riak atyau nak kembangkan diri aku ni beb..tp aku mmg minat menyanyi..kira ada bakat menyanyi gak...member2 kata sore aku sedap..entah le...aku pandai mengaji Quran, berzanji..(biasa aaa..budak Johor..hehehe)...berpidato dan macam2 lagi aa..Cuma satu je part yg aku kurang sikit iaitu sport!

Dulu sekolah rendah aku amat aktif dlm olahraga, tp disebabkan bila masuk je alam selepas baligh ni..heheheh...aku masuk sekolah aliran agama. Maka terbantut segala minat aku dlm bidang sport..korang phm2 je lah..kalo budak2 sekolah agama ni, mana pihak sekolah bagi galakan sangat dlm sukan...tensen aku..tp bila dah bujang trang tang tang ni, aku minat gile dgn sukan bowling walopon aku rasa layak aku digelar raja longkang..hehehhe

diri aku plak, dari dulu sampai sekarang...bdn tak kurus slim...stocky, kira cam bdn org main rugby...alhamdulillah aku bersyukur..xterfikir aku nak diet2 nie sbb dlm keadaan camni pun, ada gak org yg terpikat dan sayang gilker2 dgn aku baik perempuan mahupun lelaki...hehehe, ada yg kata kiut, ada yg kata tough, ada yg kata hensem..tak kurang juga yg kata aku kalo kurus sikit nampak lagi hensem..entah poe2 je aaaa...aku tak terfikir nak jadi kurus2 sampai nampak tulang..ntah...

nanti aku citer pengalaman aku aaaaa..byk nak citer nie...